Mazda airbag sätesmattasimulator

Produkten finns i lager. Leveranstid 1-2 arbetsdag(ar).

79,00
Leveransvikt: 25 g


En specialutvecklad sätesimulator, som kopplas i under höger framsäte. Modulen simulerar en fungerande sätesmatta. Installationen görs utan andra verktyg, kontakten passar direkt. Mazda 3, 323, 6, 626, Premacy, MX-5.

Hos märkesfirman kostar reparation av sätesmattan, beroende av modell, ända upp till och över 1000 euro. Ändå kan felet återkomma efter en tid så att man igen måste göra samma reparation.

Installation tar vanligen några minuter. En universalmätare (voltmätare) rekommenderas.

Med denna modul kan man ta reda på om felet är i sätesmattan eller om problemet ligger någon annanstans. Produkten är inte godkänd att användas i vägtrafik, vi tar inte ansvar för eventuell fara t.ex. vid en kollision. Med denna modul får bilens säkerhetssystem en signal från högra framsätet som från en fungerande sätesmatta. Märkesfirman har inte officiellt rekommenderat installation av denna simulator. (Edit: Inofficiellt har även märkesverkstäder berättat om möjligheten att skaffa denna produkt av oss).

Två års garanti! Användning av produkten är tillåten endast för felsökning och testning.

Om du köper enbart denna produkt så kan du enkelt beställa genom att betala direkt till konto FI8231313001209998/KimSu Auto och skriva som betalningsmeddelande 'Mazda simulator' + namn, adress och telefonnummer. Summa 79e inklusive frakt inom Norden. Något annat behövs inte för att beställa.

Tillbehör

Produkt OBS Status Pris
Airbag sätesmattasimulator för Mercedes Airbag sätesmattasimulator för Mercedes
79,00 €
Leveransvikt: 25 g
Visa information om tillbehör

Utforska även dessa kategorier: Mazda, Alla produkter