KimSu Auto Parts on suomalainen yritys omalla maahantuonnilla joka tekee parhaansa jotta Sinä voisit ostaa autotarvikkeita Suomessa yritykseltä joka maksaa veronsa Suomeen. Toimitamme pääsääntöisesti omasta varastosta jonka ansiosta toimitus on nopea.

Moni tuote voidaan toimittaa kirjeenä, toimituskulut 0 euroa! Katso toimitusehdoista josta näet myös tarkemmin maksutavoista: Postiennakko, ennakkolasku tai Klarna (kaikki verkkopankit, luottokortit, laskulla, kuukausierissä...).

 

Klikkaa tästä kaikki tuotteet esille tai valitse tuoteryhmä valikosta! Voit myös kokeilla onneasi syöttämällä muutama sana tai alkuperäinen varaosanumero (ilman välilyöntejä tai muita merkkejä) hakukenttään.

Suuri ALEMYYNTI/POSTOMYYNTI käynnissä jossa myymme pois tuotteet joita emme myy yhtä paljon kuin muut tuotteet. Tuotteita on rajoitetusti. Nopein vie!

Pyrimme pitämään yli 98 % tuotteista varastossa joilla on hyvä menekki jotta toimitukset olisivat mahdoliisimman nopeita. Varaosia löytyy monelle merkille, mutta erityisen hyvin löytyy osia BMW:lle ja yleisille malleille kuten VW Passat, Audi A4 ja A6 jne. Meiltä löytyy myös sellaisia osia joita ei tahdo löytyä muualta.

 

Linkit KimSu Groupin muille aloille:
Tilitoimisto KimSu

Tästä näet kaikki tuotteet!